Sushi i bergen

Under finnes en liste over sushirestauranter i Bergen vi anbefaler, både fra sentrum og nærliggende områder. Anbefalingene er basert på blant annet service, kvalitet, pris og atmosfære.

Prisklasser

Vi inkluderer både billige og mer eksklusive sushisteder i våre anbefalinger, slik at du lettere skal finne restauranten som passer best for deg.

Best i bergen

Det finnes mange sushirestauranter av ulik kvalitetsnivå i Bergen. Vi har derfor plukket frem restaurantene med best kvalitet på sushi.

Take Away

Ta med sushi hjem, eller få det levert på døren? Mange av sushirestaurantene vi anbefaler tilbyr også take away. Se i listen hvilke restauranter dette gjelder.

 Brukeranmeldelser

Velg en restaurant fra listen for mer informasjon eller for å lese brukeranmeldelser. Her kan du også dele dine egne erfaringer med de andre brukerne på Sushiportalen. Benytt informasjonen på disse sidene for å finne det beste valget for deg. Husk også at din brukeranmeldelse hjelper oss å finplukke de beste restaurantene i Bergen som fortjener en rangering på våre nettsider.

 Sushi i bergen Sentrum

Kort gåavstand kan være viktig når valget står mellom flere sushirestauranter. På kartet kan du enkelt se hvor i Bergen de ligger, måtte det være i sentrum eller i andre nærliggende områder. Inne på hver enkelte restaurants side er det også mulig å åpne et større kart for å få veibeskrivelse fra der du er nå.