Sushi i oslo

Her finner du våre anbefalinger av sushirestauranter i Oslo sentrum og andre områder i nærheten. Vi vektlegger blant annet pris, matkvalitet, atmosfære og service når vi anbefaler hvert spisested.

Prisklasser

Flere prisklasser er inkludert i anbefalingene, slik at du får flere valgmuligheter mellom billige og mer luksuriøse sushisteder.

Best i oslo

Sushi har blitt veldig populært, og i Oslo finnes det over 100 forskjellige restauranter. Under finner du en oversikt over de beste og mest populære sushirestaurantene i Oslo.

Take Away

Få levert sushi på døren, eller hente selv? Restauranter som tilbyr sushi take away i Oslo er markert i listen.

 Brukeranmeldelser

Hver sushirestaurant i listen har sin egen side hvor du kan se mer informasjon og lese brukeranmeldelser. Her kan du også legge inn din egen anmeldelse og dele den med resten av Sushiportalens brukere. Brukeranmeldelser kan hjelpe deg å finne den beste sushien for deg, i tillegg til at de kan hjelpe oss med å finne de beste restaurantene å anbefale og fremheve på Sushiportalen.

 Sushi i oslo Sentrum

Gåavstand har gjerne stor betydning når spisesteder skal velges, og derfor kan du se på kartet hvor i Oslo sushirestaurantene ligger. Uansett om du er på Majorstua, Grünerløkka, Frogner, Tjuvholmen eller i Oslo Sentrum har vi en restaurant i nærheten av deg.