Sushi i stavanger

Under finner du sushirestauranter i Stavanger du burde vurdere å besøke. Vi mener disse restaurantene har tilfredsstillende service, god matkvalitet og rimelige priser.

Prisklasser

Pris kan bety mye, og vi har derfor inkludert både billige og mer eksklusive restauranter i anbefalingene.

Best i stavanger

Sushi har blitt veldig populært i Stavanger de siste årene. Under finner du en oversikt over de beste og mest anbefalte sushirestaurantene i Stavanger.

Take Away

Dersom du ønsker take away kan du enkelt se i listen hvilke sushisteder som tilbyr dette.

 Brukeranmeldelser

Hver av våre anbefalte restauranter har sin egen side på Sushiportalen med ekstra informasjon og brukeranmeldelser. Disse kan være til nytte for å bestemme seg for en restaurant å besøke, og du har også muligheten til å legge inn dine egne brukeranmeldelser, noe som kan hjelpe oss å forsikre at restaurantene vi anbefaler på Sushiportalen også er likt av våre brukere.

 Sushi i stavanger Sentrum

Når du skal velge din sushirestaurant kan kort gåavstand være avgjørende. Du kan enkelt se på kartet hvor i Stavanger de ligger, enten i sentrum eller andre områder i nærheten. Du kan også åpne et større kart inne på en enkelt restaurants side, hvor du kan får veibeskrivelse fra din nåværende posisjon. Klikk på en restaurant i listen for å se dette.