Sushi i trondheim

Her får du en oversikt over gode sushirestauranter i Trondheim som er verdt å besøke. Vi anbefaler samtlige av restaurantene i listen ettersom de alle yter god service og serverer sushi av høy kvalitet til rimelige priser.

Prisklasser

Siden vi anbefaler både billige og mer ekslusive restauranter, vil du finne en restaurant som passer ditt budsjett.

Best i trondheim

Antallet sushirestauranter i Trondheim har økt mye de siste årene. Vi laget en liste med anbefalinger over restaurantene som lager byens beste sushi.

Take Away

Mange av restaurantene vi anbefaler i Trondheim tilbyr take away. Disse er markert i listen med en hake.

 Brukeranmeldelser

På Sushiportalen har hver restaurant sin egen side med ekstra informasjon og brukeranmeldelser. Les disse før du velger din restaurant for å få et inntrykk av hvordan andre brukere har opplevd sine besøk. Du kan også skrive dine egne brukeranmeldelser og på den måten hjelpe oss å velge hvilke restauranter vi burde anbefale og fremheve, og samtidig hjelpe andre brukere med sine valg.

 Sushi i trondheim Sentrum

Hvor nært en sushirestaurant ligger kan være avgjørende. Derfor kan du se på kartet hvor i Trondheim alle spisestedene befinner seg, og basere ditt valg på gåavstanden. Du kan også trykke på en restaurant i listen og få tilgang til et større kart med veibeskrivelse fra din nåværende posisjon.